مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
یک متخصص تغذیه با اشاره به فرآوری آجیلهای مانده به کمک رنگهای مصنوعی توسط برخی عرضهکنندگان سودجو، میتواند منجر به بروز حساسیت و آلرژیهای شدید پوستی در افرادی که زمینه آلرژی دارند شود، گفت: همچنین اگر آجیل مانده و قارچزده باشد، ممکن است منجر به تولید سم آفلاتوکسین در بدن شود که در ابتلا به سرطان کبد نقش مهمی دارد.
دکتر سیدضیاءالدین مظهری در گفتوگو با ایسنا با اشاره به این که پیش از فرا رسیدن تعطیلات، برخی سودجویان بیانصافی کرده و آجیلهای مانده یا کرم زده را با رنگهای غیرمجاز به صورت جداگانه یا مخلوط با آجیلهای تازه، عرضه میکنند، خاطرنشان کرد: مصرف این آجیلها علاوه بر اضافهوزن، میتواند ضررهای زیادی برای بدن به دنبال داشته باشد.
مظهری درباره رنگهای غیرمجازی که به آجیلها اضافه میشود، اظهار داشت: رنگهایی که به مواد غذایی افزوده میشود باید پایه تغذیهای نظیر بتاکاروتن طبیعی، پوست انار و مانند آن داشته باشد؛ در حالی که در رنگهای مصنوعی از فلزات سنگین چون جیوه و سرب استفاده میشود.
وی تاکید کرد: این رنگهای مصنوعی در افرادی که زمینه آلرژی دارند، میتواند منجر به بروز حساسیت و آلرژیهای شدید پوستی شود. همچنین اگر آجیلمانده و قارچزده باشد، ممکن است منجر به تولید سم آفلاتوکسین در بدن شود که در ابتلا به سرطان کبد نقش مهمی دارد.
مظهری همچنین با بیان اینکه آجیلها سرشار از انرژی هستند، ابراز داشت: معمولا زمانی که فرد شروع به مصرف آجیل مینماید به علت خوش طعمی و تردی آن متوجه میزان افزایش دریافتی انرژی نمیشود؛ همین مساله موجب افزایش ذخایر چربی و همچنین فشارخون میشود. موضوع مطلب : علم و فناوری, پزشکی و بهداشتی آخرین مطالب
آرشیو وبلاگ پیوندها
سکانداران وبلاگ
آمار وبلاگ
فرم تماس امکانات دیگر |
کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است
|